SNES Emulator dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Super Retro: Najlepszy emulator SNES dla systemu Android

Super Retro to emulator Androida opracowany przez Jona Specta Yapha. To darmowy program, który umożliwia granie w szeroką gamę starych gier na urządzeniach Android. Emulator ten został specjalnie zaprojektowany dla konsoli Super Nintendo Entertainment System (SNES) i zapewnia autentyczne doświadczenie podczas grania w klasyczne gry.

Super Retro obsługuje wiele starych gier, co czyni go idealnym wyborem dla miłośników retro gamingu. Program jest łatwy w obsłudze, posiada intuicyjny interfejs, który umożliwia szybkie poruszanie się po bibliotece gier. Jedną z najlepszych funkcji Super Retro jest możliwość zapisywania i wczytywania stanów gry, co pozwala na kontynuowanie rozgrywki tam, gdzie się skończyło.

Podsumowując, Super Retro to doskonały emulator SNES dla urządzeń Android, który zapewnia autentyczne doświadczenie retro gamingu. Dzięki obsłudze wielu starych gier i łatwemu w obsłudze interfejsowi, jest idealny dla wszystkich, którzy chcą ożywić swoje ulubione gry z dzieciństwa na urządzeniu mobilnym.

Program jest dostępny w innych językach

SNES Emulator dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3.0
  • 4.5

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o SNES Emulator

Czy próbowałeś SNES Emulator? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.